«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













2014 :')
Posted On Friday, December 27, 2013 @ 5:55 AM| 0 comments
Assalamualaikum hi readers :'D

pejam celik, pejam celik lagi berapa hari je lagi nak masuk tahun baru kan? tahun yang tyka rasa akan bagi tyka banyak kenangan :') act, taktahu kenapa rasa takut juga nak masuk tahun baru ni, terasa macam akan kehilangan someone, i dont know who. hahaha ini lah jadinya bila selalu kena tinggal, ops, bukan kena tinggal kekasih okay? hahaha selalu tyka yang tinggalkan kekasih. kejam kan? haha okay act, ada je yang pergi setiap tahun, kakak angkat. abang angkat. adik angkat. kawan kawan :') tu yang rasa takut sangat nak masuk tahun baru :') konon janji bagai nak rak, takkan tinggalkan, akan selalu ada dekat sisi bagai. hello! i'm tired to being like this anymore. penat, faham penat? haha, act takapa. itu takdir hidup kan? siapa yang datang mesti akan pergi :) so i try to accept it. haha act en banyak gila azam baru tahun 2014 :)

✌️ tyka taknak terlalu berharap dengan cinta, nak buat macam kawan sahaja.
✌️ tyka nak cari kawan yang memang betul betul kawan.
✌️ tyka cuba untuk jadi kawan terbaik.
✌️ tyka akan cuba tersenyum walau apa pun yang jadi.
✌️ tyka nak jadi anak yang solehah.
✌️ tyka nak belajar betul betul untuk capai cita cita tyka.
✌️ tyka dah taknak menangis untuk benda benda yang remeh.

haaaa, ambik.. act banyak lagi aw? hahaha tu tunggu ah :p insyaAllah yang tyka seenaraikan atas tu, tyka akan laksanakan betul betul, aceceh :p hahaha kita tengok jelah nanti :) kita tengok sama sama tau? and tolong doakan tykaa menjadi kuat, setabah mungkin. penat lah asyik menangis je. tak best tahu? tahu tak? tyka try untuk fikir ke depan :) fikir untuk masa depan :) tyka nak mama and ayah tyka bangga dengan tyka.

act en tahun 2013 banyak gila benda jadi :) sedih ado, gembira ado, semua ado ah :p hihi biarkan semua tersemat dekat dalam kepala otak ni haaa, hahaha nampak tak cara tyka bertulis nampak sangat ah BM A tak ada short form, banyak gila ayat panjang panjang, hahaha what the lah. kawan kawan semua bahan je, eh ada tyka kisah? hahaha mudah faham apa bahasa ni :) act en, jujur tyka tak faham dengan bahasa sekarang seriously, sebab tyka pun bukannya jenis bergaul. kalau boleh duduk sensorang, sensorang jelah :p hahaha act dia suka guna bahasa sekarang, kadang kadang dia gelakkan tyka, eh shut up you. hahaha ini bahasa saya, so please hormat cara saya please?

hahaha act en tyka pernah try untuk cuba masuk dalam hidup dia, try untuk guna bahasa bahasa dia, cara dia bercakap semua tu, but tyka tak boleh. serious. tyka rasa bahasa dia kasar, kasar gila, sampai dia gelakkan tyka, haha tapi dia faham, sebab dia tahu tyka macam mana :) tyka ni kalau orang dah naikkan suara pun, tyka dah menangis, nampak tak? hahaha act tyka tak pernah kena marah daripada kecil, so ni lah jadi dia. anak kesayangan ayah gitu :p hahaha nak tahu? kalau panggil kau aku pun tyka rasa dah kasar, kalau boleh tyka nak panggil nama je, kadang kadang nak jaga hati dia, kadang kadang tweet dengan lelaki, guna juga kau aku, taknak lah dia fikir bukan bukan :)

act kawan yang paling tyka rapat, dengan puteri syazreen athilah :) sodap kan? hahaha orang dia secantik nama :) act tyka harap kita jadi kawan sampai bila bila :D

okaylah. esok tyka buat post lagi, bbye :*