«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













EX.
Posted On Friday, December 27, 2013 @ 12:32 AM| 0 comments
Assalamualaikum hi peeps!

act en tyka tukar link, nak tahu kenapa? sebab malam tadi tyka tak sedap hati tau, and i dont know why, rasa macam ada je yang tak kena, tapi ingat takada apa apa, buat tak tahu jelah aw? malam tadi pun agak mengantuk, tak tahu kenapa semalam penat sangat. Try untuk cari ketenangan aw? but tak dapat, i try to sleep but i can't, tyka pun stalk stalk kawan kawan tyka macam biasa, and dekat bawah tu kan ada suggestion untuk follow sesiapa yang kita kenal en? ada nama dia @hilmyzuhdi97 and tyka just click jelah, nak tahu apa perkembangan dia aw? and thee... i tahu kenapa i tak sedap hati, dia bergaduh dengan sha, tyka terkejut juga, sebab nampak tweet dia "jangan sampai aku call ex aku" tyka pun confused, kenapa tetiba babit ex ni en, mula mula agak confused sebab bukan tyka je ex dia, ada dua orang lagi ex dia, so tyka buat taktahu jelah :) maybe bukan untuk tyka, but tyka tak sedap hati sebab perkataan ex tu, so tyka pun try bukak profile sha, i see dia cakap semua dekat blogg semua pasal dia? and tyka dapat daripada situ, sebab apa nak tahu? sebab just tyka je yang selalu post pasal dia, kalau lisa? mustahil sebab tyka rasa lisa takada blogg, kalau ex dia lagi satu tu, tak kenal pun, so taktahu.

act tyka terasa juga dengan kata kata dia, tapi bila fikir balik, memang betul, dia bukannya nak dekat tyka lagi, dia cuma sayang sha seorang je sekarang, so i decide untuk change my link, sebab i tahu kawan kawan sha, akan cari and baca blogg tyka, act dulu tyka pun dah tukar link blogg tyka, tapi tyka taktahu kenapa sha cari blogg tyka? siap stalk my blogg? okay, jujur tyka tak suka, tak suka sha. please stop it :') i know what i do, dont worry, tyka takkan kacau korang :') tyka post dekat sini, sebab blogg memang tempat luahan tyka daripada dulu, jangan risau tyka and hilmy memang takkan ada apa apa hubungan balik, sebab apa? nak tahu? sebab dia terlalu sayang sayang kan sha :) i know who i am, tyka sedar siapa tyka sha, tyka just masa lalu dia, sha masa depan dia, itu je yang mampu tyka cakap, tyka hidup dalam realiti sha, tyka sedar tyka bukan mimpi, so i terima qada dan qadar yang ditentukan oleh Allah untuk tyka :') tyka terima semuanya, sha jangan risau, tyka takkan gelar sha perampas or what, sebab semua ni jadi sebab takdir. takada siapa boleh ubah takdir, tyka pun tak boleh nak ubah takdir sha :) so tyka cuma boleh terima apa yang dah jadi, sha jangan risau, cinta and sayang tyka dekat hilmy, akan hilang sama berjalannya waktu :') sha jangan risau, tyka akan buat sha yang lebih menyanyangi dia lebih daripada apa pun :') tyka try sha. Dah banyak tyka korbankan untuk sha and hilmy :') tyka try untuk jauhkan diri daripada dia, okay memang sakit, tapi apa? tyka sanggup buat demi korang tau :') nak tahu kenapa? sebab tyka perempuan sha, tyka tahu macam mana sakitnya bila kita tak dapat orang yang kita sayang, lagi lagi sha sanggup break demi AJ semata mata nak dekat imy kan? AJ pun boleh berkorban, so daripada situ tyka pun cuba untuk korbankan semuanya :') rasa sayang, rasa cinta, semua rasa tyka dekat dia tyka korbankan :')

tyka takk akan kembali dekat dia sha :') sebab tyka sedar siapa yang betul betul dia sayang, and tyka dah dapat orang yang betul betul sayangkan tyka, tyka takkan kacau.. sha please jangan buat keputusan untuk putuskan hubungan korang, kalau sha buat macam tu, sha akan buat tyka menyesal dengan semua pengorbanan yang tyka buat selama ni sha, sha dah buat keputusan dulu, so tolong teruskan hubungan sha dengan dia :') act maaf, kalau sha tersinggung dengan moment wechat, blogg tyka selama ni :') sha tahu kenapa tyka buat semua tu? sebab tyka nak sha bencikan tyka, nak tahu kenapa? sebab bila tyka nampak kebencian sha dekat tyka, tu dapat buat tyka jadi kuat, and terima semua yang jadi :') act jujur, tu semua bukan perwatakan tyka sama sekali :') tyka tak pernah marah marah orang macam tu, tyka tak pernah nak berkasar dengan orang :') hm tu je cara yang tyka rasa berkesan :') i'm sorry shaa, tyka tak sengaja nak buat semua ni :') act tyka suka tengok sha dengan dia, sebab sha dengan dia nampak sepadan, sesuai sangat :')

sha i know, you will find my blogg, and tyka tahu sha akan baca post tyka ni, tyka mintak maaf sha sebab buat sha rasa serba salah, and tyka mintak maaf sebab still buat post pasal imy, i know you tak suka :') cos i perempuan, siapa suka kan orang buat post pasal boyfriend kita kan? takapa sha :') itu post terakhir i untuk dia :') sebab i taknak hidup dalam kenangan lagi, i penat :') i nampak dia pun dah terlalu bahagia dengan sha :') act daripada dulu, tyka nak rapat dengan sha, tapi tyka tak boleh, setiap kali tyka try, rasa sayang tyka dekat hilmy datang, so i decide untuk jauhkan diri daripada sha, itu jalan terbaik untuk kita semua :') tyka mintak maaf atas semua yang jadi :')