«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Kebahagiaan :')
Posted On Sunday, December 1, 2013 @ 8:47 PM| 0 comments
Assalamualaikum readers :')

Heyy hey, you know what? Dah 3hari tyka tak stalk dia. Dah 3hari tyka tak sakitkan hati tyka sendiri, syabas tyka! Kau berjaya :'D kau boleh buat,  kalau 3hari kau boleh! 3minggu? 3bulan? 3tahun? Sudah semestinya kau boleh jugak :')

Mesti tertanya tanya kan kenapa tyka tak stalk dia? Okay act tyka terfikir, sampai bila tyka nak macam ni? Sampai bila tyka nak tunggu dia? Sampai bila tyka nak sakitkan hati tyka sendiri? Ramai yang support tyka untuk move on :') and i got it. InsyaAllah kali ni menjadi :')

Sebelum tyka buat keputusan, tyka ada dm zaty :') nak tahu zaty siapa? Tyka dah anggap dia macam adik kandung tyka sendiri tau. Tyka sayang dia sangat sangat sangat :* dia banyak tahu pasal tyka :) semua benda tyka share dekat dia. Act tyka dm dia just nak tanya khabar, sihat ke tak? And tyka bukak profile dia, dah tak ada pasal zayn dia? Tyka tanya dia zayn zaty mana sayang? Dia cakap dah takada. And  like ... What? What happend? Dia cakap takadapa, act zty jenis suka pendam perasaan dia sendiri :') tyka tabik sama lu lah zaty :'b and i ask her, kenapa dia happy? Kenapa tak sedih? Dia jawab act zty happy sangat sekarang, tyka cakap dekat dia, kan best tyka sekuat zaty :') zaty cakap 'zaty sedihlah jugak, 2hari menangis, lepas tu dia terfikir kenapa nak sedih sebab lelaki? Zaty dah tak stalk dia. And tyka boleh. You must try to stop stalk him' tyka baca taktahu macam mana perasaan tyka meronta ronta sangat :') and i like.. Why not? Zaty boleh, kenapa tyka tidak?

Mula mula hari pertama, hati tyka nak jugak nak jugak stalk! But hari tu memang tyka paksa diri tyka buat benda lain. Tyka sibukkan diri tyka :') tyka gelak gelak dengan family tyka, banyak ah tyka try :') and you know what tyka berjayaaa! :'D heee tyka kena terus macam ni sampai bila bila..

Act tyka terfikir jugak, dia senang sangat sayang orang lain, senang sangat... Kenapa tyka taknk try macam mana dia buat? Tyka kena jugak terima orang lain macam dia terima orang lain dalam hidup dia, dalam hati dia :') tyka pun nak bahagia macam dia bahagia jugak..

Act tyka sekarang pegang pada satu prinsip je, kalau tyka sayang, tyka takkan terlalu sayang, kalau tyka benci tyka takkan terlalu benci :') tyka taknak rasa sesakit ni lagi :') tyka taknak rasa macam ni lagi.. Act tyka benci keadaan macam ni. Nak tahu kenapa? Sebab tyka nampak lemah sangat. Tyka nampak kuat menangis sangat. Tykaaa bencii!!

And now semua berubah.. Tyka berpegang dengan ayat ni....

Kalau ada jodoh tak kemana, jauh mana pun kita pergi, jauh mana pun kita lari, kalau memang dia jodoh kita. Dia tetap kita punya. Dia takkan lari :')