«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













perasaan?
Posted On Wednesday, December 25, 2013 @ 11:36 PM| 0 comments
Assalamualaikum hey peeps!

Sihat? Apa macam cuti? Best tak? Pejam celik pejam celik minggu depan dah nak start sekolah balikkan? Oh gosh i still taktahu nak ambik aliran apa tahun depan hahahaha. Sama ada nak ambik tasawwur or account.. Act dua dua tyka minat, tapi lebih minat account tapi takut juga nak ambik aliran account sebab ada add math, prinsip account, ekonomi asas, and ramai kakak  angkat tyka ambik account, and ramai yang math time form 3 A, tak dapat menguasai add math, haaaa... Takut jugak :( kalau tassawur hm hm minat sebab agama, mendalami agama but Ramai yang cakap kalau ambil aliran tu susah nak dapat kerja, what the the lah... Hahaha susah betullah :(( i hate this! Hm result? Hehehe alhamdulilah okay okay aje :) puas hati dengan result :)

Okay okay back to ur topic :) perasaan? What i mean? Hm act kan tyka tak faham dengan perasaan tyka sendiri, pelik kan? Tapi itulah kenyataannya :') nak tahu kenapa? Sebab tyka kadang kadang rasa tyka memang dah lupa dia tau? But kadang kadang rasa sayang tu timbul, kadang kadang rasa benci sangat dekat dia. Benci teramat sangat. Kadang kadang rindu.. Kadang kadang rasa macam hm entah lah susah nak cakap :') hm act en.. Tyka tahu yang dia accident daripada kakak dia :') okay mula mula buat tak kisah je lepas tahu dia accident kononnya taknak kakak dia tahu yang tyka still care pasal dia, but tyka tak sedap hati, betul ke dia accident? Ke kakak dia just nak uji tyka, tapi terfikir juga, kenapa pulak kakak dia nak uji tyka. Tyka bukan sesiapa dalam hidup adik dia. Okay, still tak kisah, but... Hati ni tak tenang sangat. Still nak tahu kedaan di macam mana :') terus whatsapp kakak dia, tanya.. Kakak dia cakap dia teruk.. Ya Allah time tu taktahu kenapa air mata ni laju je mengalir :') kakak dia bagi tyka gambar luka luka dia, lagi laju air mata ni mengalir :') kakak dia bagi tyka semangat, dia cakap 'tyka jangan lah menangis macam ni, insyaAllah dia takadaapapa, dia kan lelaki. Dia mesti kuat' time tu tyka terus stop menangis :') and you know what, setiap hari tyka akan tengok gambar luka tu, sebab apa? Sebab tyka tsktahu apa keadaan dia sekarang :')

Nak txt? Nak call? Hm tyka tak mampu, tyka tahu tyka takkan dilayan :') and tyka pilih untuk mendiamkan diri, and i try to be a strong :') dia dah ada orang yang jaga, and dia mesti cepat sihat sebab dapat sokongan daripada oranf yang dia sayang :') tyka mampu buat apa je? Tyka mampu doakan dia cepat sihat macam selalu je :') tyka taknak dia sakit :') Allah je tahu macam mana risaunya tyka bila dapat tahu dia accident :')

Nak tahu? Lepas ambil result masa tu dia akan tanya macam mana result tyka, but i wrong, dia tak tanya :') hm it's okay. Tyka kuat. Sebab tyka kan dah tak ada dalam hidup dia :') and esoknya izzat wechat, izzat say sorry sebab dia tak dapat nak datang time kenduri, and tetiba izzat sent 'tyka result macam mana imy tanya?' time tu ya Allah :') bahagiaanya.. And chat jelah dengan dia, tanya macam mana boleh accident semua tu? Dia taknak story :') takapa tyka faham, maybe dia malu. Hahaha time tu tahu tyka tak nampak langsung yang tyka care pasal dia, selamba tyka je cakap dia mat rempit sejati semua :') sebab tyka nak dia thu yang tyka tak kisah pun apa yang dia buat, apa yng jadi dekat dia. Sebab tyka nak dia tahu tyka pun tak kisah apa yang dia buat sama macam dia. Dia kan tak kisah pasal tyka :') hahahaha adil bukan? Dia pun dah bahagia apa tanpa tyka :') and i will hppy too after i iknow you happy :') tyka try tau untuk lupakan imy, but satu! Sayang tu takkan pernah hilang, sebelum tyka pergi dulu, tyka dah cakap. Tyka akan sayang imy sampai bila bila :') that's my promise. Hm takapalah take care :'D jangan accident lagi ye? Hahahaha bbye :')