«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Terima kasih :'(
Posted On Friday, November 18, 2011 @ 4:57 AM| 0 comments
Assalamualaikum , terima kasih hafiz , terima kasih banyak-2 , penjelasan kau memang buat aku akan ingat sampai bile-2 , terima kasih , aku rase sampai sini je . sebab aku dah tak larat ngan semua ni , kau pun dah cakap kau dah jauh dan tak akan pernah patah balik kann ? okay aku faham , aku akan terima walaupun susah , harap kau happy ngan dia keyy ? kau nak kawan ngan aku ea ? aku rase tak payah kot sebab GF kau pun tak suka aku rapat ngan kau , and aku rase aku tak payah bagi tahu kau ape yang GF kau cakap pasal aku kan ? sebab kau tak akan percaya , aku penat wey ngan semua ni , aku redha ape yang akan jadi lepas ni , if aku tak tegur kau kat sekolah next year , tu atas permintaan GF kau , aku tahu GF kau marah aku stu kelas ngan kau ! and dia mintak erin jaga kau , jauhkan aku dari kau kan ? it's okayy dia tak septutnya sruh erin buat tu semua , sebab aku tahu siapa kau and siapa aku ? if dia tak cakap macam tu pun , aku tak akan rapat ngan kau , kau nak tahu kenapa ? sebab aku tak nak rosakkan kebahagiaan kau ngan dia , kan aku pernah cakap aku akan buat ape je asalkan kau happy ? walaupun itu sakit untuk aku , Thanks sebab kau still sayang aku tapi aku tahu sayang tu akan berubah menjadi BENCI satu hari nanti , :'( . aku suka ayat kau " apyz tau , mungkin ade hikmah dsbalik ni . kalau tak , tkkan kter akn kelas sama kan ? apyz percaya , taon dpn kter akn jadi best friend nyer . percaya lah " sukaa weyyy ! kau mungkin happy ngan ayat kau yang ni tapi sakit buat aku ! sorry wey aku harap kau faham aku tak boleh anggap kau bestfriend aku ! aku rase aku tak perlu bagi tahu ape yang aku rase sekarang sebab kau dah tak akan ambik tahu , sorrry weyy :'( aku tak mintak perasaan ni datang ! aku dah tak tahu nak story masalah aku kat sape sekarang , tak ade sorang pun yang faham aku , sorang-2 pergi kat kau kan ? sorang-2 tinggalkan aku , tak pe wey , aku tak akan halang , kau nak tahu kenapa ? sebab aku tahu kau lebih memerlukan diaorang dari aku kan ? aku tahu kau akan share masalah kau ngan diaorang, kau jaga diri key ? jangan lupa makan ubat , jangan lambat makan , jangan banyak berfikir , banyakkan rehat key ? Betul cakap kawan kau kan , aku tak boleh settlekan masalah ni sorang-2 sebab kau dah tak percaya kat aku , ramai yang marah kat aku sekarang kan ? SORRY , aku tak akan kacau kau ngan dia lagi , aku kena belajar terima hakikat kan ? Okayy , aku try , cukup kau bagi aku HARAPAN . kau happy kan hidup dengan dia ? aku tak akan kacau kau ngan dia lagi , sebab aku nak tengok kau happy macam dulu , cukup sampai sini aku kenal muhamad hafiz yang caring pasal aku , yang sayang aku dulu . aku dah tak larat nak menangis sebab kau lagi , kau pun dah bagi tahu orang yang kau dah BENCI aku kan ? dah tak gunakan aku dekat ngan kau ? GF kau pun selalu BURUK SANGKA  kat aku , aku tak nak sebab aku korang GADUH . aku tahu dalam hati kau suruh aku pergi jauh , jauh dari kau ngan diakan ? cuma kau tak nak bagi tahu aku hal tu , aku tahu weyy dari mata kau , aku tahu kau mintak aku pergi jauh dari hidup kau ? tak pe wey aku akan pergi , maafkan dari awal perkenalan kita sampai sekarang if aku ade buat kau sedih , sakit hati , aku mintak maaf sangat-2 , kau jaga diri key ? harap dia boleh jaga kau baik-2 , :'(