«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Bye 2011 Hye 2012 :)
Posted On Saturday, December 24, 2011 @ 6:45 PM| 0 comments
Assalamualaikum , pejam celik pejam celik kita dah sampai kat penghujung 2011 kan ? tak sangka cepat je masa berjalan kan ? banyak kenangan tahun ni , kenangan sedih , gembira yang tyka lalui , kalau boleh tyka nak sangat ulang balik waktu-2 awal tahun , time tu best je , tyka masuk sch baru means menengah , tyka dapat kelas baru , tyka dapat kawan baru , cikgu baru hihi , walaupun time tu ada sedikit kecewa sebab dapat kelas sp 5 , kelas belakang tuu , haha tapi ramai bagi tyka semangat diaorang cakap takpelahh kelas belakang ke depan ke sama je janji belajar . tyka ingat lagi time first day tyka masuk sch , dah lah tyka tak kenal sapa-2 , sebab tyka seorang je dari Sk Leftenan adnan , yang lain ramai dari Sk sc 7 , Sk jalan 6 , Sk sungai ramal dalam , so ? first day diaorang tak risau lahh sebab diaorang kenal satu sama lain kann ? cehh haha , tipu lahh kalau tyka cakap tyka tak  takutkan ? haha sebenarnya tyka dapat kls km4 tapi mama tyka suruh ambik aliran Sains pertanian sebab kakak tyka pun sp , so ? pergi lah jumpa cikgu zul time pendaftaran , mula-2 dia suruh masuk kls km4 tu dlu , tyka dah masuk . then cikgu datang kelas tu jemput tykaa . haha serious macam anak dengan ayah , dia tolong hantar kan tyka kat kls sp5 ,dah sampai time tu kelas tu bising gila , then cikgu tu masuk dulu tyka tunggu kat luar je sebab takut , cikgu tu tolong ambik kan kerusi meja , serious time tu rasa macam tuan puteri pun ada *lempang pipi kanan lempang pipi kiri . haha time tyka masuk kelas tu semua diam tengok je tyka berjalan sampai kat tempat tyka , then cikgu zul bagi fail peribadi tyka kat ustazah umi , lepas tu cikgu zul keluar , budak-2 kelas sp5 semua pandang tykaa .  yang tak berkelip pun ada , serious time tu tak selesa orang pandang lama-2 macam tu .then orang yang pertama tyka tegur anis hihi lepas anis izzati lps izzati syima lepas syimah fatin , haha k serious time tu fatin pandang tak puasa hati , dalam hati *kenapa dengan budak ni pandang aku lain macam je . lepas tu lepas 2 minggu sch tak silap anis ngan izzati kena pindah kls sp4 serious time tu sedih :'( ialah tyka rapat ngan anis je mane pergi mesti dengan anis top-2 dia kena tukar kelas , lepas dah tukar kelas tu ustzah umi rombak tempat duduk dalam kelas , haha tak sangka dapat duduk sebelah fatin ingat diaa sombong , rupanya tak . kalau sehari tak gelak mesti tak sah kalau duduk sebelah fatin ni ialah dia ni kadang-2 lurus jugakk *sorry fatin :) peacee haha . tempat tyka dengan fatin jauh dri syimaa . so ? tyka lebih kenal fatin berbanding syima :) walaupun izzati dengan anis pindah kelas kitaorg still rehat same-2 lepak same-2 sampai last-2 kitaorg ade group nama group kitaorang HANISAH :) sedap takk ? tak sedapp sudahh :P haha btw time akhir thun baru rapat dengan ainin :) ahli group kitaorang jugak :) ramai yang aku kenal tahun ni serious semua baik :') thanks key korang sudi anggap tyka kawan . sayang korangg :* sampai satu masa tyka kenal hafiz , :') k potong citer tuu -____- *sorryy

dalam kelas sp5 tyka dilantik jadi penolong ketua kelas , then ketua kelas fahmi *ketua yang tak pernah jalan kan tugas diaa lahh . haha kelas ni ceria sangat , ramai cakap kelas ni teruk ? mane ada okayy je . serious rindu tengok gelagat korang :') terutama sekali yuzyy selalu buli fatin :) haha kalau nak tahu yuzy yang mane stu yang paling besar tu dia lahh , haha . k tahun ni tyka aktif koko , banyak aktiviti kokurikulum yang tyka sertai . kalau cerita semua tak de siapa lahh nak baca post tyka kali ni coz panjang sangat kan ? haha btw thanks happykan tyka tahun ni :') .
P/s : rindu nak jadi classmate sp5 :') , korang jaga diri key ? mesti tyka akan rindu korang .
nak tengok group tyka tak ? nihh kitaorang :)

P/s : kalau seandainya kita berpecah nanti , korang jaga diri masing-2 key ? tyka tak akan pernah lupakan korang and kenangan-2 kitaa :'(  .