«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Capital H ♥
Posted On Sunday, December 4, 2011 @ 7:02 PM| 0 comments
Assalamualaikum , sorry tyka dah jarang update blog sekarang , tykaa malas , tyka tak nak update benda yang sama , sebab tyka takut tyka ingat hafiz lagi , tipu lah kalau tyka cakap tyka tak rindu dia kan ? tipulah tyka cakap tyka dah boleh lupakan dia kan ? jujur tyka cakap tyka nak sangat ambik berat pasal dia lagi , nak sangat dekat dengan dia , tapi tyka tahu semua tu tak kan pernah terjadi . tyka kau kena kuat , hmm berbalik dekat topik kita Capital H , dulu tyka ada 3 capital H , baru je tyka rasa kehilangan sorang capital H tyka , now tyka kena kehilangan sorang lagi capital H tyka . dan kali ni orang yang selalu tyka share masalah , rindu , yang selalu settlekan masalah tyka akan pergi jauh dari tykaa . tyka kena sabar kan ? dugaan untuk tyka kan ? Allah je yang tahu macam mane perasaan tyka sekarang , semalam dia cakap dengan tyka if dia pergi tyka tak boleh keluarkan air mata walaupun setitik pun , ya Allah air mata tyka laju je turun , dia cakap dia akan selalu doakan tyka kat sana , dia tak kan pernah lupa tyka . dulu time tyka kenal dia , tyka cerita semua pasal hidup tyka kat dia , tyka cakap sape-2 yang rapat ngan tyka mesti akan pergi , lepas tu dia cakap , haziq janji tak kan pergi . tapi ape ? sama kan ? haziq betulkan tyka cakap dulu ? hmm , dia cakap dia dah suruh orang jaga tyka baik-2 , maybe dia boleh jaga tyka ziq tapi dia tak pernah faham perasaan tyka . macam haziq , :'( haziq tyka mohon please jangan pergi , kalau haziq pergi tyka nak share masalah tyka dekat  siapa ? tyka nak begurau dengan siapa ? kalau tyka rindu hafiz tyka nak bagi tahu siapa ? siapa nak dengar cerita tyka ziq ? please ziq , jangan pergi , :'( . please ziq , haziq selalu tegur kesalahan tyka , lepas ni siapa yang nak tegur kesalahan tyka lagi if haziq pergi ? dah ramai tyka kenal ziq tapi sorang pun tak berani tegur kesalahan tyka , haziq sorang je yang berani tegur kesalahan tyka . haziq yang selalu tolong tyka , time tyka couple ngan hafiz , haziq bagi tyka hadiah kan ? :'( please jangan pergi ziq , ramai tak nak haziq pergi . :'( haziq ingat tak ? haziq pernah buatkan tyka nasi ayam ? nasi tu sedap sangat , lepas ni siapa yang nak buatkan macam tu lagi kat tykaa ? ziq siapa nak panggil tyka bangla putih , bangla comel ? tyka nak panggil siapa bangla pendek ziq ? dekat haziq je tyka boleh begurau macam tu , kat orang lain tak boleh , please ziq tyka tak boleh kalau haziq tak ada , haziq tahukan haziq istimewa dalam hidup tykaa ? haziq yang selalu ada bila tyka down , haziq yang ceriakan tyka , haziq yang selalu settlekan masalah tykaa . bukan sekali dua ziq , dah banyak kali , tyka tak tahu nak balas macam mana , please ziqq tyka mohon jangan pergi :'(