«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













satu hari nanti :')
Posted On Saturday, June 2, 2012 @ 1:55 AM| 0 comments
Assalamualaikum , hai dah lama tyka tinggalkan blogg kan ? hmm bukan sengaja cuma tyka tak tahu nak post pasal apa . hmm berbalik pada title tyka SATU HARI NANTI . okay ni berkaitan dengan orang yang tyka sayang tahu tak siapa ? hmm sudah semestinya kecik tykaa ♥  hmm  next year kemungkinan dia pindah . Dia pindah ? hmm bermakna tyka sorang-2 , tak ada orang nak bergurau dengan tyka , tak ada orang nak manja manja dengan tyka tak ada orang nak pujuk tyka time tyka merajuk . hmm tyka tahu ni semua untuk kebaikan dia , untuk masa depan dia tyka tak akan halang . cuma tyka mintak satu je please don't forget me dan saya harap kalau awak rasa awak takut dan susah untuk percayakan saya bila kita dah jauh awak lepaskan saya tauu ? sebab saya tak nak awak fikir yang bukan bukan pasal saya . saya tak akan kuat bila orang yang saya sayang fikir yang bukan bukan pasal saya . awak , saya nak awak tahu yang saya terlalu sayangkan awak walaupun awak tak seromantik orang lain tapi awak segalanya bagi saya . awak selalu cakap saya manja kan ? hmm awak .. kalau awak pergi nanti saya nak manja dengan siapa ? siapa yang nak cakap saya gedik ? siapa yang nak ingatkan saya makan ? siapa yang nak paksa saya makan ubat kalau saya sakit ? siapa yang nak usap airmata saya kalau saya menangis ? siapa yang nak cubit pipi saya ? siapa yang nak ucap ' I LOVE YOU ' kat saya ? hmm awak saya tak sanggup kehilangan awak .. awak sorang je yang boleh faham saya , awak sorang je tahu macam mana nak pujuk saya time saya merajukk . saya harap kita lama and awak percayakan saya if awak tak nak lepaskan saya time awak nak pergi . saya tunggu awak balikk . 

awak saya sayang awak sama macam saya sayangkan diri saya sendiri . saya tak nak kehilangan awak please jangan tinggalkan saya :') saya sangat sangat sangat sayangkan awakk .
                                                                                                                           ikhlas dari hati,
                                                                                                                           Nurul Atika